AGAR-AGAR 100% SOSA - 500 g
Agar-agar je karbohidrat, ki ga pridobivamo iz morskih alg in je tradicionalen gelifikant, ki se uporablja že stoletja.
Karakteristike:
- za gelifikacijo tekočin
- odporen na temperaturo do 90°C.
- ni odporen na zamrzovanje!
- je termo reverzibilen nad 90°C.
- moč gelifikacije izgublja v kislih medijih
- želatina ni preveč elastična
Uporaba:
Za želiranje želejev, pirejev, pen, kaviarja, vročih pen, vročih želatin pod 90°C ...
SADNI COULIS | GRAHOV VROČ ŽELE |
SADNI KAVIAR | ||||
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.