9/9
Cena

Espuma in iSi

Na zalogi
28,60  brez DDV 28,60 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
19,16  brez DDV 19,16 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
9,86  brez DDV 9,86 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
20,74  brez DDV 20,74 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
92,62  brez DDV 92,62 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
27,59  brez DDV 27,59 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
120,15  brez DDV 120,15 
dodaj na seznam želja

Dobavljivo/ni na zalogi

28,43  brez DDV 28,43 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
21,99  brez DDV 21,99 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
99,25  brez DDV 99,25 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
90,17  brez DDV 90,17 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
5,90  brez DDV 5,90 
dodaj na seznam želja

Dobavljivo/ni na zalogi

108,63  brez DDV 108,63 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
108,63  brez DDV 108,63 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
55,50  brez DDV 55,50 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
44,33  brez DDV 44,33 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
47,54  brez DDV 47,54 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
77,59  brez DDV 77,59 
dodaj na seznam želja

Dobavljivo/ni na zalogi

5,15  brez DDV 5,15 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
3,99  brez DDV 3,99 
dodaj na seznam želja

Dobavljivo/ni na zalogi

24,50  brez DDV 24,50 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
15,42  brez DDV 15,42 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
4,90  brez DDV 4,90 
dodaj na seznam želja

Dobavljivo/ni na zalogi

18,41  brez DDV 18,41 
dodaj na seznam želja

Dobavljivo/ni na zalogi

11,21  brez DDV 11,21 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
10,50  brez DDV 10,50 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
23,18  brez DDV 23,18 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
5,22  brez DDV 5,22 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
4,50  brez DDV 4,50 
dodaj na seznam želja

Dobavljivo/ni na zalogi

54,90  brez DDV 54,90 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
72,77  brez DDV 72,77 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
7,99  brez DDV 7,99 
dodaj na seznam želja

Espuma je med kuharji uveljavljen izraz za pripravo različnih pen, moussov, krem s pomočjo iSi Whip steklenice s potisnim plinom NO2. Tehnika priprave pen je postala nepogrešljiv del moderne ali nove kuhinje (malekularna gastronomija). Različne naravne okuse kot so sadni sokovi, infuzije aromatičnih sestavin, mlečne izdelke, različne kreme zmešamo s nevtralnim gelifikantom ali stabilizatorjem, kot so agar-agar, lecitin in drugi in s pomočjo plina NO2 ustvarimo atraktivne pene, ki omogočajo nove integracije okusov brez spremembe fizikalnih lastnosti.

Ustvarimo lahko izjemno zanimive okuse, kavno peno, peno iz jurčkov, spenjen kokos ali vročo jastogovo peno, peno rdeče pese ... Tehnika namreč omogoča pripravo tako hladnih kot vročih pen.

Espuma je torej stabilna pena, ki jo ustvarimo z medijem na osnovi vode ali maščobe in s pomočjo emulgatorja ali gelifikanta (lecitin, monogliceridi, beljakovine), ki zmanjšajo med molekularno napetost med zrakom in maščobo ali vodo.

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah