VEGAN MOUSSE SOSA - 500 g
Zmes agar-agarja in škroba tapioke. Rastlinskega izvora.
Odmerjanje: 1,5 do 2,5%
Lastnosti: Želirno sredstvo, izdelano posebej za pripravo veganskih moussov. Nizka temperatura želiranja 32-40 ° C. Odporna proti zmrzovanju.
Kako uporabljati: Dodajte prašek osnovni kremi. Med mešanjem segrejte na 90 do 100°C. Pustite, da se ohladi na 50-60 ° C in stepajte s žičnim nastavkom mešalca. Vlijemo v modele in ohladimo. Lahko zamrznemo, ne da bi prišlo do Zamrznemo ga lahko, ne da bi prišlo do sinereze (odvajanja vode iz gela)
Opažanja: Omogoča želiranje vseh vrst moussov s širokim razponom pH. Je hidrokoloidni proizvod, zato ga je treba vedno predhodno raztopiti v tekočini (vodni raztopini).
Priporočljivo je, da zračni del mousa zagotovite z meringo iz rastlinske beljakovine (glej sojine ali krompirjeve beljakovine), kar omogoča delo pri visokih temperaturah in popolno zračnost, predno pride do gelacije.
Proizvodi: Gelifikacija veganskih krem iz sadja in citrusov, čokolad, oreščkov ali začimb.
Alergeni: Ni alergenov
- Mešanica agar agarja in tapiokinega škroba.
- Želiranje vseh vrst pene z visokim razponom pH (od 3,5 do 7).
- Nizka temperatura želiranja
- Oblikuje odporno želatino, ki zagotavlja čist rez. Prijeten okus v ustih.
Poglej si demo priprave veganskih moussov
- No Hidrogen
- Vegan