Košarica je prazna
AGAR-AGAR HOME GOURMET - 50 g
O izdelku
Agar-agar je karbohidrat, ki ga pridobivamo iz morskih alg in je tradicionalen gelifikant, ki se uporablja že stoletja.
Karakteristike:
Karakteristike:
- za gelifikacijo tekočin
- odporen na temperaturo do 90°C.
- ni odporen na zamrzovanje!
- je termo reverzibilen nad 90°C.
- moč gelifikacije izgublja v kislih medijih
- želatina ni preveč elastična
Uporaba:
Za želiranje želejev, pirejev, pen, kaviarja, vročih pen, vročih želatin pod 90°C ...
Lastnosti
Značke:
- No Hidrogen
Energetska vrednost (kj):
839.00
Energetska vrednost (kcal):
207.00
Maščobe:
0.25g
Nasičene maščobe:
0.00g
Ogljikovi hidrati:
13.00g
Od tega sladkoriji:
12.00g
Vlaknine:
83.00g
Beljakovine:
0.30g
Sol:
3.30g