Košarica je prazna
PEKTIN RUMENI SOSA - 500 g
O izdelku
Pektin HM iz citrusov z zaviralno soljo.
Navodila za uporabo: Pektin zmešajte pri 40 °C skupaj s sladkorjem ob močnem mešanju. Segrejemo do vrelišča. Po aktivaciji dodajte kislino.
Specifikacije:
- Primeren pH: 3,2-3,5.
- Najmanj 60 % dodanega sladkorja in kisline.
Opombe:
- Zelo počasi želira.
- Končni učinek po 24 urah.
- Termostabilen.
- Lahko se peče.
- Lahko se zamrzuje.
Izdelave: Tradicionalne oblikovane sadne paste. Tudi za tradicionalne marmelade.
Navodila za uporabo: Pektin zmešajte pri 40 °C skupaj s sladkorjem ob močnem mešanju. Segrejemo do vrelišča. Po aktivaciji dodajte kislino.
Specifikacije:
- Primeren pH: 3,2-3,5.
- Najmanj 60 % dodanega sladkorja in kisline.
Opombe:
- Zelo počasi želira.
- Končni učinek po 24 urah.
- Termostabilen.
- Lahko se peče.
- Lahko se zamrzuje.
Izdelave: Tradicionalne oblikovane sadne paste. Tudi za tradicionalne marmelade.