Košarica je prazna
MOKA PŠENIČNA ZA PIZZE COSTA d'AMALFI "MOLINI PIZZUTI" - 5 kg
O izdelku
COSTA D'AMALFI
SREDNJE DOLGO KVAŠENJE
Razvili so jo naši tehniki na podlagi povratnih informacij neapeljskih mojstrov za pico in je idealna za pripravo srednje dolgo in dolgo kvašenje testa. Kakovost beljakovin in dolga stabilnost zagotavljata odlično učinkovitost v fazi gnetenja. Po peki ima testo zlato barvo, izrazito alveolacijo in odlično razvito skorjo.
STROKOVNI NASVET: testo mora vzhajati od 8 do 48 ur pri temperaturi približno 25 °C. Najvišjo stopnjo zorenja doseže po 24 urah.
SREDNJE DOLGO KVAŠENJE
Razvili so jo naši tehniki na podlagi povratnih informacij neapeljskih mojstrov za pico in je idealna za pripravo srednje dolgo in dolgo kvašenje testa. Kakovost beljakovin in dolga stabilnost zagotavljata odlično učinkovitost v fazi gnetenja. Po peki ima testo zlato barvo, izrazito alveolacijo in odlično razvito skorjo.
STROKOVNI NASVET: testo mora vzhajati od 8 do 48 ur pri temperaturi približno 25 °C. Najvišjo stopnjo zorenja doseže po 24 urah.
Lastnosti
Energetska vrednost (kj):
1501.00
Energetska vrednost (kcal):
354.00
Maščobe:
2.00g
Nasičene maščobe:
0.40g
Ogljikovi hidrati:
70.00g
Od tega sladkoriji:
0.40g
Vlaknine:
2.00g
Beljakovine:
13.00g
Sol:
0.00g