9/9

MOKA PŠENIČNA MEHKA PETRA 5063 SPECIAL tip "0" "MOLINO QUAGLIA" - 12,5 kg

- 15%
Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 2,34  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 1MOGLPZ12029
Novoletni popust moke
Dnevi do konca promocije:
Na zalogi
Stara cena: 32,03 
27,22  Prihranite: 4,39  (15%)
27,22  brez DDV
Posebna namenska moka tipa "0" za pripravo pic, kruha sladic  z odličnimi lastnostmi (W260-280) in srednje dolgo fermentacijo.
Kupi z enim klikom
dodaj na seznam želja
O izdelku

Blagovna znamka VeraPizza Napoletana, mednarodno registrirana pri "Associazione
Verace Pizza Napoletana", potrjuje, da je moka Petra 5063 odličen izdelek neapeljske tradicije za pripravo prave pice Napolitana.

 

Izjemna posebna namenska bela mehka moka za vrhunske pice, kruh in vzhajane proizvode

Mehka pšenična moka tipa "0", W260-280, zasnovana za srednje dolgo fermentacijo, z veliko prožnostjo uporabe: dobra fermentacijska sposobnost in odlična stabilnost in stabilnost mešanici omogočajo ohranjanje vseh njenih lastnosti do 8-12 ur pri sobni temperaturi (20-25°C), poleg kontrolirane pri 4°C. To jamči, da picopek zagotavlja enako kakovost izdelka skozi ves večer.

Absorpcija tekočine do 70% njene teže zagotavlja odličen pridelek (večje število testa z enako količino moke), odlično strukturo ter okus in lomljivost pice pri pečenju.

Sestava je zasnovana tako, da hkrati zagotavlja odlično ravnovesje med žilavostjo in razteznostjo (P/L0,55-0,65), kar zagotavlja enakomeren razvoj, hkrati pa omogoča tudi enostavno delo in raztezanje.

Moka je idealna za pice al piatto, in teglia, al metro, različnene vrste belega kruha ali mešanice z drugimi mokami, testo pripravljeno z direktno metodo, zagotavlja odlične rezultate tudi z daljšim časom fermentacije pri nadzorovani temperaturi (4°C).

Zrna

mešanica premium pšeničnih zrn brez prisotnosti mikro-toksinov, pesticidov in konzervansov. Idealna mešanica različnih sort pšenice za zahtevano karakteristiko moke. Izjemna čistost je zagotovljena z najmodernejšim mletjem na kamen.

Način mletja
Mleto zelo počasi s cilindri iz litega železa, kar optimalno kvaliteto škroba in beljakovin, zrna se selekcionirajo z najmodernejšo optično napravo. i

Lastnosti

Kategorija mehka pšenična moka tip "0"
Vlaga največ 15,5%
Beljakovine 12,5% - 13 %
Minerali vse do 0,65%
W 260 | 280
P/L 0,55 | 0,65
Vsebnost mokrega glutena do 43%
Absorpcija tekočine pri kruhu do 70%

Tehnične lastnosti

  • raztegljiv gluten
  • dobra absorpcija tekočin
  • optimalna absorpcija maščob in zadrževanje tekočin
  • zajemne lastnosti

Tehnične karakteristike moke 5063 Special zagotavljajo:

  • optimalno produktivnost
  • hitro pripravo in stabilizacijo testa med pripravo in peko
  • delovno sposobnost kroglic testa in sposobnost oblikovanja zelo tenkega testa
  • optimalna organoleptična struktura s poudarjeno hrustljavostjo, notranjo mehkobo in hrustljavostjo skorje
  • fleksibilnost uporabe

Idealna uporaba

  • vse vrste pic in fokač
  • vse vrste kruha

Idealna moka za podaljšano fermentacijo in visoko hidracijo. Optimalna hrustljavost, testo ni nikoli gumijasto v ustih tudi ne, ko je hladna. Pica zadržuje svojo težo in nadeve tudi ko je pečena, se ne zvija in se ne razmoči, testo je maksimalno prebavljivo, testo ima odlične sposobnosti oblikovanja. V vseh pogledih je garantirana kvaliteta končnega proizvoda.

Testo in priporočene metode priprave

Direktna metoda s pivskim kvasom, direktna metoda s starim testom (pasta di riporto)

Trajanje testa: do 12 ur pri sobni temperaturi 20-25°C ali več kot 48 ur v hladnem prostoru pri 4°C.

Prva fermentacija testa 15-20 minut poleti, 30 minut pozimi, predno jih damo na hladno. Testo vzamemo iz hladilnika vsaj 4 ure pred uporabo.

Tehnična karakteristika: 5063

 

 

 

Lastnosti

Značke:
  • No Hidrogen
  • Presno
  • Vegan
Energetska vrednost (kj):
1511.00
Energetska vrednost (kcal):
356.00
Maščobe:
1.50g
Nasičene maščobe:
0.20g
Ogljikovi hidrati:
72.00g
Od tega sladkoriji:
0.20g
Vlaknine:
2.00g
Beljakovine:
12.70g
Sol:
0.00g
Sestavine

navadna PŠENIČNA moka (GLUTEN). Lahko vsebuje sledi SOJE. Odstotek vlage največ 15,5%.
Alergeni

PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)

Opozorilo

Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.

PDF

Tehnične lastnosti (Moka-Petra-5063.pdf, 1,974 Kb) [Snemi]

Podobni izdelki
Na zalogi
- 15%
Promotion
16,86  14,33  brez DDV 14,33 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
- 15%
Promotion
2,51  2,14  brez DDV 2,14 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
MOKA PŠENIČNA FINA TIP "00"  "MOLINI PIZZUTI" - 1 kg - 15%
Promotion
1,80  1,52  brez DDV 1,52 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
MOKA PŠENIČNA ZA PIZZE "MOLINI PIZZUTI" - 1 kg - 15%
Promotion
1,81  1,53  brez DDV 1,53 
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah