Za nami je 25 let izkušenj pri pripravi odličnih sladoledov. Vedno smo premikali meje in bili daleč v ospredju. Dosegli smo tudi zavidljive mednarodne uspehe in smo člani prestižnega združenja najboljših gelatierov "Artisti del Gelato". Rušimo sladoledne tabuje. Smo redki, ki zavračamo industrijske sestavine in se vračamo sladolednemu bistvu, kot je bil nekoč. Čokoladni sladoled iz prave čokolade, sadni sladoled iz pravega sadja .... Predvsem pa težimo in prepričujemo, sladoled naj zopet postanejo povsem naraven.
Pridruži se našemu Gelato konceptu!
Zakaj naravni sladoled?
Imamo 25 letne izkušnje izdelave sladoleda. Ne samo kot ponudniki surovin. Pred desetletjem smo bili soustanovitelji nekoč ene najbolj uspešnih verig sladoledarn, zato lahko trdimo, da ga znamo narediti in ga tudi tržiti.
Smo bili eni prvih ponudnikov tovarniških sestavin za pripravo sladoledov. V pionirskih časih je bila to prednost, samo, da smo dobili odlične sestavine in znanje. toda čas je naredil svoje. Veliki trojici kot so Fabbri, Mac3, Pregel je ušel duh iz Pandorine skrinjice. Kot ustanovitelji ene največjih sladoledarn pri nas smo v takratnih časih naredili preko 500 kg sladoleda na dan. Po koncu leta smo ugotovili, da je ves naš zaslužek odšel v roke proizvajalcu. Odločili smo se iti svojo pot. Prekinili smo dolgoleten poslovno odnos s tovarno Fabbri in šli naprej. Spodbudo so nam dali Artisti del Gelati, prestižno združenje proizvajalcev italijanskega gelata, ki bazira na 100% naravnih in lokalnih sestavinah. In uspeh je bil tu. Šli smo nazaj v bodočnost ,kot je sladoled nekoč že bil. Narejen iz mleka, smetane, čokolade, sadja ...
Prehranske navade ljudi so se v zadnjem desetletju močno spremenile. Ponovno smo obudili kuhanje doma, izbiramo kaj jemo, poskušamo se prehranjevati čim bolj naravno. V novem trendu in zahtevah ljudi smo našli vso podporo pri svoji odločitvi. Sledi nam že kar nekaj zelo velikih in pomembnih slovenskih proizvajalcev sladoleda, skua orjemo 100% naracno pot sladoleda.
In to zelo uspešno!
Ste se kdaj kot ljubitelj sladoleda vprašali zakaj je pri nas bananin sladoled rumene barve, ko pa ga ne delamo iz lupine. Zakaj delamo sadni sladoled iz sadnih past, ko pa so tudi do 10x dražje kot sveže sadje in polne umetnih arom, barvil in zelo škodljivih konzervansov. Zakaj delamo sladoled iz neka osnovne baze, ki nam jo priporoča proizvajalce in nam sladoled podraži tudi za več kot 20%. V resnico pa teh dodatkov sploh ne rabimo. Vse kar rabimo lahko najdemo v naravo za mnogo nižjo ceno.
Osvobodite se okov velikih proizvajalcev in poiščite z nami svojo novo pot. Pot sladoleda iz preteklosti na poti v naravno bodočnost. Naravni sladoledi so boljši, cenejši in navsezadnje zdravi.