9/9

PROMOUSSE SOSA - 3kg

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 14,15  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 1TEST201

Dobavljivo/ni na zalogi

46,47 
46,47  brez DDV
Nevtralni stabilizator za pripravo moussov.

E-poštni naslovi ločujejo stranke med seboj. V trgovino se prijavite tako, da vnesete e-poštni naslov in geslo.

Naše podjetje pošilja e-poštna sporočila, povezana s računi (kot so obvestila o stanju naročila, e-poštna sporočila za ponastavitev gesla in drugo) na naveden e-poštni naslov. Zaradi tega moramo shraniti vaš e-poštni naslov, medtem ko ostanete naša stranka.

Druga polja profila, ki so lahko na tej strani ali ne, so shranjena ob vašem e-poštnem naslovu. V primeru, da bomo morali stopiti v stik z vami, bomo uporabili te podatke.

Nekateri člani našega osebja in/ali prodajalcev, ki prodajajo izdelke v naši trgovini in uporabljajo svojo administrativno ploščo, lahko dostopajo do vaših podatkov. Cenimo vašo zasebnost, zato je dostop do podatkov zagotovljen na osnovi potrebe, ki jo potrebujemo za delovanje trgovine. Kot primer: prodajalec prejme vaše podatke le, če od njih naročite nekaj, in s tem prodajalec izpolni to naročilo.

Če se odločite, da ne želite več uporabljati naše trgovine in želite odstraniti podatke iz naše zbirke podatkov (ali če želite vse osebne podatke, povezane z vašim računom, ki jih imamo), nam pošljite na naslov info@gourmetshop.si.

Če menite, da so bili podatki zlorabljeni, imate pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu. Z Uredbo EU GDPR vas obveščamo o tej pravici, saj naš namen ni izloraba vaših osebnih podatkov.

dodaj na seznam želja
O izdelku

Osnova odličnim moussom je od nekdaj angleška krema, pripravljena iz jajčnih rumenjakov, ki vsebujejo lecitin, kot naravni emulgator, ki nam različne kreme stabilizira, da dobimo lepo strukturo. Priprava angleške kreme zahteva kar nekaj časa, uporabo rumenjakov in natančno segrevanje zmesi na 83°C. Precej zamuden postopek, ki pa seveda odtehta s kvaliteto kreme. Dodajanje rumenjakov moussu pa pomeni tudi dodajanje jajčnega okusa, ki pa ga pogosto ne želimo, saj želimo ohraniti pristen okus čokolade, lešnika, sadja.

Promousse je nevtralni stabilizator za pripravo moussov brez osnove iz rumenjakov oz. angleške kreme. Kremo pripravimo brez segrevanja, hitro in zelo enostavno,pri tem pa kremi ne dodajamo okusa rumenjaka. Dobimo pristen okus osnovne sestavine.

Promousse omogoča hladno izdelavo moussov, brez rumenjakov in z manj maščobe, saj v mousse rumenjakov ni potrebno dodajati. Moussi so pristnejšega okusa, lažji, hitreje narejeni. Promousse je idealne proizvod za pripravo manjših količin sladic, predvsem v restavracijah in tudi slaščičarnah. 

Recept

Čokoladni mousse
  • 250 g mleka
  • 75 g smetane
  • 50 g Promousse
  • 14 g Instangel želatine v prahu
  • 275 stopljene temne čokolade
  • 425 g mehko stepene smetane
S paličnim mešalcem pri visoki hitrosti zmešamo mleko, smetano, Instangel in Promousse. Dodamo stopljeno čokolado in ponovno premešamo. Na roko počasi v dveh fazah primešamo mehko stepeno smetano. Zlijemo v model in postavimo v hladilnik, da se stabilizira. Dobimo čudovit in mehak čokoladni mousse zelo polnega čokoladnega okusa.
Lastnosti

Značke:
  • No Hidrogen
Energetska vrednost (kj):
1899.00
Energetska vrednost (kcal):
451.00
Maščobe:
15.12g
Nasičene maščobe:
11.85g
Ogljikovi hidrati:
76.39g
Od tega sladkoriji:
37.69g
Vlaknine:
7.53g
Sol:
0.40g
Sestavine

Glukoza, dekstroza, rastlinska maščoba, emulgatorji: E471, E742, E742e, natrijev alginat (E401), MLEČNE beljakovine, guar gumi (E 412), sladkor, kalijev fosfat (E340ii), karagenan (E407).
Alergeni

PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)

Opozorilo

Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.

Podobni izdelki
Na zalogi
40,50  brez DDV 40,50 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
31,42  brez DDV 31,42 
dodaj na seznam želja
14,78  brez DDV 14,78 
Ni na zalogi
dodaj na seznam želja
34,40  brez DDV 34,40 
Ni na zalogi
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah