GUMI ROŽIČEVCA SOSA - 650 g
Gumi iz mletih zrn rožičevca je odlično gostilo in stabilizator za tekočine, je osnovna naravna sestavina stabilizatorjev za sladoled in odličen za zgoščevanje juh, omak, krem. Njegova naloga je stabiliziranje in vezava vode in posledično zgoščevanje ter stabilizacije, še kako potrebna pri zamrznjenih proizvodih, kot so sladoledi, zmrzline, kjer nastaja kristalizacija vodnih molekul.
Lastnosti: | Sredstvo za zgoščevanje, stabilizator | |
Uporaba: | Umešamo in segrejemo | |
Aplikacije: | Vsakršni proizvodi s tekočo vsebino | |
Omejitve: | Težave z alkoholom | |
Izvedbe: | juhe, omake, stabilizator stepene smetane, sladoledi, zmrzline, sladice |
- No Hidrogen
- Vegan
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.