PROMOUSSE SOSA - 3kg
Promousse je nevtralni stabilizator za pripravo moussov brez osnove iz rumenjakov oz. angleške kreme. Kremo pripravimo brez segrevanja, hitro in zelo enostavno,pri tem pa kremi ne dodajamo okusa rumenjaka. Dobimo pristen okus osnovne sestavine.
Promousse omogoča hladno izdelavo moussov, brez rumenjakov in z manj maščobe, saj v mousse rumenjakov ni potrebno dodajati. Moussi so pristnejšega okusa, lažji, hitreje narejeni. Promousse je idealne proizvod za pripravo manjših količin sladic, predvsem v restavracijah in tudi slaščičarnah.
Recept
Čokoladni mousse
- 250 g mleka
- 75 g smetane
- 50 g Promousse
- 14 g Instangel želatine v prahu
- 275 stopljene temne čokolade
- 425 g mehko stepene smetane
- No Hidrogen
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.