PEKTIN SREDNJE HITRI SOSA - 500 g
Termostabilen gelifikator iz lupin citrusov.
Visok metoksil pektin (HM) iz lupin citrusov
Lastnosti: Je sredstvo za zgoščevanje in / ali želirno sredstvo (v prisotnosti sladkorja in kisline), posebej primerno za marmelade, v odmerku 0,5 do 1,5% in najmanj 64% trdnih snovi, odvisno od formulacije in potrebne teksture.
Uporaba: Pektin zmešajte s sladkorjem. Dodajte kašo pri močnem mešanju. Segrejte do vretja in dodajte kislino.
Uporaba: Primeren pH: 3,1-3,5. Najmanj 50% dodanega sladkorja + kislina.
Opažanja: Termo-irverzibilen
Aplikacije: Tradicionalni džemi, želeji in pekovski nadevi.
Alergeni: Ni alergenov
Odmerek:
- Marmelade in džemi: 0,5-1%
- Želeji: 1-1,5%
- Kosher
- No Hidrogen
- Vegan