PEKTIN NH SOSA - 500 g
Pripravimo ga tako, da ga dobro premešamo s sladkorjem, dodamo mediju, zavremo in dodamo kislino, ki pomaga želirati. Priporočeni pH za odlično želiranje je med 3,5 in 3,7. Zahteva minimalno 40% sladkorja in dodano kislino. Končni rezultat je po 24 urah želiranja. Površina je trdna, briljantna, elastična. Odlično se obnese pri zamrzovanju in odtaljevanju. V slaščičarstvu je pektin NH najbolj uporabljen pektin.
- No Hidrogen
- Vegan
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.