9/9

MOKA PŠENIČNA MEHKA PETRA 5063 SPECIAL tip "0" "MOLINO QUAGLIA" - 5 kg

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 2,47  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 1MOGLPZ05003
Na zalogi
13,52 
13,52  brez DDV
Cena v točkah: 1235 točk
Posebna namenska moka tipa "0" za pripravo pic, kruha sladic  z odličnimi lastnostmi (W260-280) in srednje dolgo fermentacijo.
Kupi z enim klikom
dodaj na seznam želja
O izdelku

Izjemna posebna namenska bela mehka moka za vrhunske pice, kruh in vzhajane proizvode

Mehka pšenična moka tipa "0", W260-280, zasnovana za srednje dolgo fermentacijo, z veliko prožnostjo uporabe: dobra fermentacijska sposobnost in odlična stabilnost in stabilnost mešanici omogočajo ohranjanje vseh njenih lastnosti do 8-12 ur pri sobni temperaturi (20-25°C), poleg kontrolirane pri 4°C. To jamči, da picopek zagotavlja enako kakovost izdelka skozi ves večer.

Absorpcija tekočine do 70% njene teže zagotavlja odličen pridelek (večje število testa z enako količino moke), odlično strukturo ter okus in lomljivost pice pri pečenju.

Sestava je zasnovana tako, da hkrati zagotavlja odlično ravnovesje med žilavostjo in razteznostjo (P/L0,55-0,65), kar zagotavlja enakomeren razvoj, hkrati pa omogoča tudi enostavno delo in raztezanje.

Moka je idealna za pice al piatto, in teglia, al metro, različnene vrste belega kruha ali mešanice z drugimi mokami, testo pripravljeno z direktno metodo, zagotavlja odlične rezultate tudi z daljšim časom fermentacije pri nadzorovani temperaturi (4°C).

Zrna

mešanica premium pšeničnih zrn brez prisotnosti mikro-toksinov, pesticidov in konzervansov. Idealna mešanica različnih sort pšenice za zahtevano karakteristiko moke. Izjemna čistost je zagotovljena z najmodernejšim mletjem na kamen.

Način mletja
Mleto zelo počasi s cilindri iz litega železa, kar optimalno kvaliteto škroba in beljakovin, zrna se selekcionirajo z najmodernejšo optično napravo.

Lastnosti

Kategorija mehka pšenična moka tip "0"
Vlaga največ 15,5%
Beljakovine 12,5% - 13 %
Minerali vse do 0,65%
W 260 | 280
P/L 0,55 | 0,65
Vsebnost mokrega glutena do 43%
Absorpcija tekočine pri kruhu do 70%

Tehnične lastnosti

  • raztegljiv gluten
  • dobra absorpcija tekočin
  • optimalna absorpcija maščob in zadrževanje tekočin
  • zajemne lastnosti

Tehnične karakteristike moke 5063 Special zagotavljajo:

  • optimalno produktivnost
  • hitro pripravo in stabilizacijo testa med pripravo in peko
  • delovno sposobnost kroglic testa in sposobnost oblikovanja zelo tenkega testa
  • optimalna organoleptična struktura s poudarjeno hrustljavostjo, notranjo mehkobo in hrustljavostjo skorje
  • fleksibilnost uporabe

Idealna uporaba

  • vse vrste pic in fokač
  • vse vrste kruha

Idealna moka za podaljšano fermentacijo in visoko hidracijo. Optimalna hrustljavost, testo ni nikoli gumijasto v ustih tudi ne, ko je hladna. Pica zadržuje svojo težo in nadeve tudi ko je pečena, se ne zvija in se ne razmoči, testo je maksimalno prebavljivo, testo ima odlične sposobnosti oblikovanja. V vseh pogledih je garantirana kvaliteta končnega proizvoda.

Testo in priporočene metode priprave

Direktna metoda s pivskim kvasom, direktna metoda s starim testom (pasta di riporto)

Trajanje testa: do 12 ur pri sobni temperaturi 20-25°C ali več kot 48 ur v hladnem prostoru pri 4°C.

Prva fermentacija testa 15-20 minut poleti, 30 minut pozimi, predno jih damo na hladno. Testo vzamemo iz hladilnika vsaj 4 ure pred uporabo.

Tehnična karakteristika: 5063

 

 

 

Kupci so izbrali
Priporočamo
Na zalogi
13,50  brez DDV 13,50 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
17,38  brez DDV 17,38 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
1,40  brez DDV 1,40 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
0,99  brez DDV 0,99 
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah