PECILNI PRAŠEK Migliora® DOLCI Z VANILIJO RUGGERI - 120 g
Pecilni prašek z vanilijo, ki naredi vaše pecivo mehkejše
- Omogoča vam peko najboljših sladic doslej
- Kolačem daje volumen in neverjetno mehkobo
- Pecilni prašek v priročnem kozarcu
Migliora® Dolci je pecilni prašek, ki ga lahko dodate svojemu najljubšemu receptu in dobite najboljše sladice doslej!
Zaradi naravnega delovanja encimov, ki jih vsebuje, daje večji volumen in neustavljivo mehkobo , ki traja dlje časa.
Preprosto ga uporabite kot dodatek svojemu najljubšemu receptu: na vsakih 500 g moke dodajte 2 merici.
Majhen kozarec tega vanilijevega pecilnega praška vam omogoča pripravo do 12 peciv.
Kaj je Migliora® Dolci in kako delujejo encimi, ki jih vsebuje?
Inovativni pecilni prašek Migliora® Dolci daje pecivu večji volumen in ga naredi mehkega za dolgo časa. Njegova skrivnost se skriva v encimih: oglejte si videoposnetek in odkrijte vse, kar morate vedeti o tem, kako naravno delovanje encimov izboljša vaše recepte!
Nasveti za uporabo
Kako uporabljati Migliora® Dolci?
Za najboljše sladice doslej uporabite naš vanilijev pecilni prašek kot dodatek k vašemu najljubšemu receptu! Zaradi posebne merilne posodice za 10 g je Migliora® Dolci enostaven za odmerjanje, vaše pecivo pa bo zelo mehko in voluminozno.
Priporočeno odmerjanje : uporabite 2 merici na vsakih 500 g moke.
Do 12 peciv : s kozarcem pecilnega praška Migliora® Dolci (120 g pakiranje) lahko pripravite do 12 domačih peciv. Izjemno udobje v primerjavi s tradicionalnimi vrečkami!
Naš recept za mehke kolačke s pecilnim praškom Migliora® Dolci
Sestavine:
Priporočamo, da vse sestavine uporabite pri sobni temperaturi, da se testo bolje obdela. V skledo vlijemo na koščke narezano maslo in sladkor; z električnim mešalnikom stepamo vsaj 5 minut. Testo mora biti rahlo in penasto. Nato vmešajte jajca, eno za drugim (počakajte, da se prvo jajce dobro vmeša, in nato dodajte drugo). Dodajte sol in po potrebi limonino lupinico. Prilijte mleko, izmenično ga primešajte presejani moki s pecilnim praškom Migliora ® Dolci in nadaljujte z mešanjem z električnim mešalnikom, dokler ne dobite gladko zmes brez grudic. Model namažite z maslom in moko ter vanj vlijte testo. Torto pecite v ogreti pečici v statičnem načinu pri 180° C 45 minut.