Košarica je prazna
Šok komore za hitro ohlajevanje in hitro zamrzovanje
Komore različnih tipov in velikosti za vse potrebe od manjših restavracij do velikih prehrambnih obratov.
Serija STOsnovna serija šok komor, enostavne robustne in zanesljive z njimi močno izboljšamo kvaliteto in organizacijo dela. |
Serija BlueCHILLMulti-finkcijske šok komore za napredne slaščičarne, sladoledarne in restavracije z dodatnimi funkcijami odtajevanja, sušenja proizvodov, posebno funkcijo za sladoled in številnimi programi ohlajevanja. |
Serija BlueTOUCHNajbolj napredna serija šok komor na trgu s številnimi funkcijami za napredne chefe restavracij ali slaščičarn, več programov za ohlajevanje, posebna funkcija za sladoled, sušenje, kuhanje pri nizki temperaturi, vzhajalni, odtajevanje ... |
Serija TŠok komore z izrazito veliko močjo, izjemno robustne ter enostavne za vzdrževanje, namenjene večjih slaščičarnam, pekarnam, restavracijam, kakor tudi industriji. |
Hitro ohlajevanje za višjo kvaliteto in varno hrano
Hitro ohlajevanje +90° > +3°CVsa kuhana hrana, ki jo pustimo, da se počasi ohlaja izgublja na kvaliteti. Icematric šok komora omogoča hitro znižanje temperature sredice živila, ki je bila pravkar kuhana do + 3°C. Hitrost tega postopka je bistvena, saj omogoča znižanje bakterijske proliferacije, ki je še posebno kritična medtem, ko se hrana ohlaja pri temperaturah +65°C do + 10°C. Končni rezultat je ohranjanje kakovosti, barve in vonja hrane, ter seveda podaljšanje roka trajanja. |
|||||||||||
Hitro zamrzovanje +90° > -18°CHitro zamrzovanje je najboljši postopek za shranjevanje hrane za več mesecev. Zahvaljujoč zelo močnemu sistemu ohlajanja, ki je vgrajen v šok komore Icematic, s temperaturo zraka -40°C zelo hitro znižamo temperaturo v sredici hrana na -18°C s čimer se izognemo mikrokristalizaciji in zagotovimo popolno in dolgotrajno ohranjanje prvotne lastnosti hrane. Po odtaljevanju ta ne bo izgubila tekočine, trdnosti ali okusa. |