THE CACAO ALPHABET - CACAO BARRY
Cacao Alphabet je nova referenca kakavovega prahu za kuharje, ki so jo izdelali kuharji in strokovnjaki za kakav
V tem navdihujočem nadaljevanju uspeha The Pastry Alphabet naši kuharski mojstri Cacao Barry in strokovnjaki Chocolate AcademyTM (Ciro Fraddanno, Philippe Marand, Ramon Morato, Lauren Van Haas, Julie Sharp, Dimitri Fayard, Martin Diez in Mark Tilling) delijo močne nasvete . in navdihi za vse vaše recepte na osnovi kakavovega prahu: Kako vsebnost maščobe kakavovega prahu vpliva na vaš recept? Kako narediti popolne lupine francoskih čokoladnih makaronov?
Prvi del knjige vsebuje znanje o tem še neraziskanem izdelku iz čistega kakava in vam bo pomagal razumeti vpliv lastnosti kakava v prahu na vaše končne recepte. Daje vam tehnično znanje, ki ga potrebujete za izbiro najboljšega kakava v prahu za rezultate, ki jih iščete. Drugi del te knjige vam ponuja vse recepte, ki jih potrebujete, da obvladate svojo umetnost. S pomočjo jasnih in preprostih receptov, v katerih je kakav v prahu bistvena sestavina, se boste naučili izbrati pravi kakav v prahu za želene rezultate.
Recepti so razdeljeni v šest glavnih sklopov: piškoti, napitki, kreme in pene, glazure in sorbeti, paštete in drugi. V vsakem bloku boste našli različne recepte, ponazorjene s fotografijami in opisom: lastnosti receptov, najprimernejši prašek za uporabo, uporabe, nasveti, znanstvena priporočila, priporočila za shranjevanje, alergeni, prehranske potrebe.
PODROBNOSTI KNJIGE
- Popoln vodnik, ki temelji na več kot 450 testih, ki kuharjem pomaga izbrati popoln kakav v prahu za vsak želeni rezultat
- Več kot 50 receptov
- Obsežni nasveti in navdihi naših kuharjev in tehničnih strokovnjakov za obvladovanje kakavovih praškov
- Popoln pregled nove kolekcije kakavovih praškov Cacao Barry