9/9

Remember 28ºC by Jose Romero

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 57,05  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 2LIKNREM

Dobavljivo/ni na zalogi

59,90 

Informativen izračun ob nakupu na obroke:

  • 3 x 19.22€
59,90  brez DDV
Pri temperaturi 28ºC pripravimo in fermentiramo kislo testo. Pri temperaturi 28ºC iz mešalnika vzamemo prvo testo. Pri 28ºC poteka prva fermentacija. 28ºC je končna temperatura testa po drugem gnetenju, pri 28ºC pa ponovno fermentira v modelih. Nazadnje je treba na 28°C ohladiti jedro izdelka pred pakiranjem v vrečke. Zapomnite si 28.
Kupi z enim klikom
dodaj na seznam želja
O izdelku

Remember 28ºC Joseja Romera, vrhunsko delo o panettonu..

Že v naslovu je zapisano bistvo vsebine, ki bralca vodi skozi vse ključne vidike razumevanja panettona. Poglobljeno kvašenje, vloga vsake sestavine v vsaki fazi gnetenja, nadzor temperatur in hlajenje v ključnih trenutkih počitka so le nekatere posebnosti, ki so popularizirale metodo Joseja Romera pri pripravi panettona.

Knjiga vsebuje raznovrsten seznam kreacij, od najbolj klasičnih do najbolj osebnih, vključuje izdelke, ki so jih pripravili odlični gostujoči kuharji, in je dopolnjena s celotnimi poglavji, namenjenimi dodatnim predelavam, kot so kandirano sadje ali glazure. Naučite se, kako izbrati najboljšo moko za svoj izdelek, kako uporabiti določene sestavine glede na značaj, ki ga želite dati svojemu testu, spoznajte najprimernejšo vrsto modela in odkrijte še veliko dragocenih nasvetov, ki vam bodo pomagali obvladati ta izdelek kot le redki drugi in ga vključiti v svoj običajni proizvodni sistem.

Jose Romero je z leti in zaradi svoje raziskovalne vneme postal vodilni glasnik v svetu panettoneja. Ni le gonilna sila tekmovanja za najboljši obrtniški panettone v Španiji, temveč je razvil tudi popolno didaktično metodo, ki omogoča zanesljivo obvladovanje vseh ključnih vidikov tega izdelka. To vsako leto potrdi na desetine učencev, ki se udeležijo njegovih specializiranih tečajev usposabljanja, ne le v šoli EPGB v Barceloni, temveč tudi v vedno več krajih po svetu.

Ne pozabite, da je 28ºC že po naslovu praktično in celovito delo, ki bralca vodi skozi vse ključne vidike razumevanja panettona. Poglobljeno kvašenje, vloga vsake sestavine v vsaki fazi gnetenja, nadzor temperatur in uvedba hlajenja v ključnih trenutkih počitka so le nekatere posebnosti, ki so popularizirale metodo Joseja Romera pri pripravi tega izdelka.

  • Velikost: 23 cm x 28 cm
  • Jezik - dvojezični  (angleščina & španščina)
  • ISBN-13978-84-125716-7-7
  • Avtor: Jose Romero
  • Trde platnice: 272 strani
  • Izdaja: 2023

 

Vsebina

Osnovne sestavine

Oprema in material

Kvašeno testo

Romerova metoda

Recepti

Glazure

Kandirano sadje

Dodatni recepti

Pogoste napake in možne rešitve

Podobni izdelki

Dobavljivo/ni na zalogi

35,00  brez DDV 35,00 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
49,90  brez DDV 49,90 
dodaj na seznam želja

Dobavljivo/ni na zalogi

70,96  brez DDV 70,96 
dodaj na seznam želja

Dobavljivo/ni na zalogi

94,93  brez DDV 94,93 
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah