GLICEMUL SOSA - 500 g
Glicemul je derivat maščobe in ga uporabljamo kot emulgator za zgoščevanje jedilnih olj. Zviša točko fuzije maščobe in naredi maščobo bolj trdno. Iz odličnih olj in maščob lahko pripravimo njihovo tršo obliko v obliki paste ali masla. Podobno lahko z dodajanjem oreščkom pripravimo maslo.
Raztopi se v vročem pri temperaturi nad 60°C in potem reagira pri ohlajevanju.
Je termo reverzibilen.
Naravna oblika gliceje za zgoščevanje maščob je Sosa WAX CONCEPT, pripravljen iz čebeljega voska.
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.