GLUKOZNI SIRUP 40DE SOSA - 1,5 kg
Glukozni sirup iz škroba preprečuje prekristalizacijo sladkorja v bombonih, daje elastičnost in ohranja nežne sladke kreacije, kot so pecivo, ganaš in tartufi, 100 g tekoče glukoze lahko nadomestimo s 75 g glukoze v prahu.
Glukozni sirup pridobivamo s hidrolizo škroba, običajno koruznega. Glede na razmerje med glukozo, maltozo in drugimi oligosaharidi, lahko glukozo razdelimo na vsebnost glukoze od 10% do 43%. Glukozni sirup uporabljamo za mehčanje strukture, povečanje volumna, preprečevanje kristalizacije in izboljšanja okusa. Podaljšuje svežino proizvodom in ohranja potrebno vlažnost.
Lastnosti: 35-40 DE / 77.4º Brix / POD 45% / PAC 108%
- No Hidrogen
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.