9/9

MOKA PŠENIČNA MEHKA PETRA 5020 "PIU RICCA" "MOLINO QUAGLIA" - 12,5 kg

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 1,70  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 1MOGLPZ12002
Dobavljivo/ni na zalogi
23,27 
23,27  brez DDV
Zmes mehke pšenične moke, semoline, ovsa in ržene moke za pripravo pic.
Kupi z enim klikom
dodaj na seznam želja
O izdelku

ZMES MEHKE PŠENIČNE MOKE TIPA "0" S FINO PONOVNO MLETO TRDO PŠENIČNO MOKO SEMOLINO, OVSENO MOKO IN RŽJO.

Mešanica mehke pšenične moke z dodatkom drobno mlete ovsene moke, ržene moke in ponovno zmletega zdroba iz trde pšenice. Je močna moka z visoko absorpcijo tekočine, idealna za dolgo vzhajanje testa za pico pri kontrolirani temperaturi 4°C do 48 ur.

W: 350-380

Dodana žita dajejo pici močno in značilno dišavo ter stabilnost testu in lahkotnost končnemu izdelku.

Idealno za pizza a pala, pizza al piatto, pizza a teglia, focaccia in peko v električni pečici.

Lastnosti

Kategorija mehka pšenična moka tip "0", semolina rimachinata, ovsena in ržena moka
Vlaga največ 15,5%
Beljakovine 13,5% - 14 %
W 350 | 360
P/L 0,6 | 0,7
Vsebnost mokrega glutena do 44-46%
Absorpcija tekočine do 85%

 

Tehnične lastnosti

  • raztegljiv gluten
  • dobra absorpcija tekočin
  • optimalna absorpcija maščob in zadrževanje tekočin
  • zajemne lastnosti

Tehnične karakteristike moke 5020 zagotavljajo:

  • optimalno produktivnost
  • hitro pripravo in stabilizacijo testa med pripravo in peko
  • delovno sposobnost kroglic testa in sposobnost oblikovanja zelo tenkega testa
  • optimalna organoleptična struktura s poudarjeno hrustljavostjo, notranjo mehkobo in hrustljavostjo skorje
  • fleksibilnost uporabe

Idealna uporaba

  • pizza al piatto in pizza a teglia: srednja hidracija 55-70%
  • pizza in pala alla romana, hidracija do 80%

Idealna moka za podaljšano fermentacijo in visoko hidracijo. Optimalna hrustljavost, testo ni nikoli gumijasto v ustih tudi ne, ko je hladna. Pica zadržuje svojo težo in nadeve tudi ko je pečena, se ne zvija in se ne razmoči, testo je maksimalno prebavljivo, testo ima odlične sposobnosti oblikovanja. V vseh pogledih je garantirana kvaliteta končnega proizvoda.

Testo in priporočene metode priprave

Direktna metoda s pivskim kvasom, direktna metoda s starim testom (pasta di riporto), indirektna metoda

Trajanje testa: do 16 ur pri sobni temperaturi 20°C ali do 48 ur v hladnem prostoru pri 4°C.

Prva fermentacija testa 15-20 minut poleti, 30 minut pozimi, predno jih damo na hladno. Testo vzamemo iz hladilnika vsaj 4 ure pred uporabo.

Lastnosti

Značke:
  • No Hidrogen
  • Presno
  • Vegan
Energetska vrednost (kj):
1528.00
Energetska vrednost (kcal):
360.00
Maščobe:
1.50g
Nasičene maščobe:
0.20g
Ogljikovi hidrati:
72.00g
Od tega sladkoriji:
0.20g
Vlaknine:
2.00g
Beljakovine:
13.70g
Sol:
0.00g
PDF

Tehnična karakteristika Petra 5020 (Petra_5020_web.pdf, 866 Kb) [Snemi]

Kupci so izbrali
Priporočamo
Na zalogi
13,50  brez DDV 13,50 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
17,38  brez DDV 17,38 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
0,99  brez DDV 0,99 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
1,14  brez DDV 1,14 
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah