CAPOMA-GEL JAGODA CARMA - 6 kg
Capoma-Gel - želirna glazura, ki se še posebno sveti
Za zaščito sadja na sladicah z okusom jagod
Že desetletja je Carma s svojo švicarsko perfecionistično kvaliteto in uporabo izključno najboljših sestavin v pretežni meri lokalnega porekla eden najbolj priznanih proizvajalcev vrhunski oblivov za sladice. V kolikor potrebujete transparent obliv za sadje, pite, torte, ki bo trajen in čudovitega videza je Carma prava izbira.
Capoma-Gel je z okusom jagode sinonim za oblive, ki ga slaščičarji obožujejo zaradi videza, kvalitete in enostavne uporabe. Naravna jagodova barva, čudovito oblivanje sadja in transparentnost so odlike tega sadnega obliva. Zelo lepo se reže.
Priprava Carma Capoma-Gela za uporabo
Zmešamo 1.000 g želeja Capoma-Gel in 500 g vode v homogeno maso in počasi segrevamo do vrelišča. Nanašamo s čopičem ali paleto. Uporabimo lahko tudi aparat za nanašanje gela. Idealna delovna temperatura je 85-90°C.
Primer uporabe
Capoma-Gel je odličen želirni obliv za zaščito sadja na vaših tortah. Ni samo zaščita temveč je tudi odličnega okusa po svežih jagodah. Pripravljen je iz najboljših sestavin, zato vas ne bo razočaral. Če več, vaši sadni torti bo dal poseben pečat. Močno pa se vam bo podaljšal tudi rok uporabe sadne sladice, saj je sadje odlično zaščiteno. Poglejte, kako izgleda jagodova torta s pistacijami, premazana z Capoma-Gelom z jagodami.
- No Hidrogen
- Vegan
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.