9/9

Select N°811

17/01/2019

Gelato recept

Preseneti svoje goste s čokoladnim gelato ,ki ima okus prave belgijske temne čokolade polnega telesa in intenzivnega čokoladnega okusa. ChocoBase koncept omogoča, da z lahkoto pripravite odlične čokoladne sladolede s Callebaut čokoladami od 54% pa vse do 80% kakava.

Ena najbolj priljubljenih čokolad na svetu je Callebaut Select N°811 z 54°kakava. Je čudovito uravnotežena z bogato noto praženega kakava. Čudoviti se ujema s sadjem, začimbami. Čokolada se že več kot 100 let dela po originalnem receptu ustanovitelja Octaaf-a Callebaut-a.

SESTAVINE

  • 1 vrečka Callebaut ChocoBase
  • 2,4 kg voda (70-85°C)
  • 800 g Callebaut temna čokolada Select N°811

PRIPRAVA

  • Vse sestavine zmešaj skupaj s paličnim mešalcem, mešamo približno 2 minuti.
  • Za boljšo strukturo pustimo pripravljeno maso stati 30 minut v hladilniku pri 3-5°C.
  • Maso zlijemo v aparat za sladoled in zamrznemo po navodilih proizvajalca.
  • Okrasimo po želji.
  • Narejen sladoled pustimo stati v šok komori nekaj minut, da se stabilizira


SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah