Sladoled iz bele čokolade in vmešanimi lešniki, hrustljavimi čokoladnimi kroglicami in tankimi nalomljenimi tablicami temne čokolade.
SESTAVINE
1 vrečka Callebaut ChocoGelato Bianco
2,4 kg voda (70-85°C)
PRIPRAVA
Vse sestavine zmešaj skupaj s paličnim mešalcem, mešamo približno 2 minuti.
Za boljšo strukturo pustimo pripravljeno maso stati 30 minut v hladilniku pri 3-5°C.
Maso zlijemo v aparat za sladoled in zamrznemo po navodilih proizvajalca.
V sladoled v banjici vmešamo kremo ChocoCrema Lešnik in potresemo s hrustljavimi kroglicami iz piškotov, oblitimi z mlečno čokolado Callebaut Crispearls ter nalomljenimi ploščicami iz Callebaut mlečne čokolade.
Narejen sladoled pustimo stati v šok komori nekaj minut, da se stabilizira