9/9

Origin Java&Mango

17/01/2019

Gelato recept

Sedaj lahko izpolniš želje svojih strank z blažjim čokoladnim okusom gelata z izbiro ene izmed belgijskih mlečnih čokolad. Preprosto kombiniraj ChocoBase z mlekom in izbrano čokolado.

Čokolada z geografskim poreklom Java je intenzivnega okusa z namigom rumenega in rdečega sadja. Čudovito se ujema z rdečim poprom, nageljnovimi žbicami, ananasom, mangom, banano ali mandarino. Prepustimo se domišljiji in združimo skupaj izjemno mlečno čokolado in pire manga. Popolna kombinacija.

SESTAVINE

  • 1 vrečka Callebaut ChocoBase al Latte
  • 2 kg polnomastno mleko (70-85°C)
  • 800 g Callebaut mlečna čokolada Power 41
  • 400 g Sadni pire Ravifruit Mango

PRIPRAVA

  • Vse sestavine zmešaj skupaj s paličnim mešalcem, mešamo približno 2 minuti.
  • Za boljšo strukturo pustimo pripravljeno maso stati 30 minut v hladilniku pri 3-5°C.
  • Maso zlijemo v aparat za sladoled in zamrznemo po navodilih proizvajalca.
  • Okrasimo po želji.
  • Narejen sladoled pustimo stati v šok komori nekaj minut, da se stabilizira.

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah