9/9

Origin Ekvador

17/01/2019

Gelato recept

Sedaj lahko izpolniš želje svojih strank z blažjim čokoladnim okusom gelata z izbiro ene izmed belgijskih mlečnih čokolad. Preprosto kombiniraj ChocoBase z mlekom in izbrano čokolado.

Lepo zaokrožena čokolada s porekom iz Ekvadorja z kipečimi eksotičnimi okusi. Zel olepo se poda s papriko, ingverjevimi piškoti, sečuanskim poprom, pasijonko, pomarančo, mandarinami, rumom, whiskijem, jabolčno melaso, pekan oreščki, sherry kisom, Blue mountain kavo, kavo iz Papue in Etiopije.

SESTAVINE

  • 1 vrečka Callebaut ChocoBase
  • 2,4 kg voda (70-85°C)
  • 800 g Callebaut Origin Temna čokolada Ekvador

PRIPRAVA

  • Vse sestavine zmešaj skupaj s paličnim mešalcem, mešamo približno 2 minuti.
  • Za boljšo strukturo pustimo pripravljeno maso stati 30 minut v hladilniku pri 3-5°C.
  • Maso zlijemo v aparat za sladoled in zamrznemo po navodilih proizvajalca.
  • Okrasimo po želji.
  • Narejen sladoled pustimo stati v šok komori nekaj minut, da se stabilizira

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah