9/9

Tekstura čokolade in rdečega sadja

17/01/2019

Pridružil se nam je eden najboljših španskih slaščičarjev

Kompozicija recepta:

  • Fleksibilni čokoladni ganaš z malinami
  • Čokoladni kamni
  • Trdni malinov kaviar
  • Jagodna slaščičarska krema
  • Čokoladni biskvit iz mikrovalovke
  • Jagodni sorbet
  • Stepen malinov gel.

Jordi Puigvert

Je danes eno najbolj prepoznavnih imen svetovnega slaščičarstva. Izjemen strokovnjak in poznavalec kulinarike. Zelo me veseli, da se je pridružil naši skupini kulinaričnih mojstrov, ki jih združuje Sosa. Njegovi recepti nam bodo stalno na voljo. Komaj čakam, da se v Barceloni ponovno srečamo.

Je tudi avtor ene najbolj uspelih strokovnih knjig iz področja slaščičarstva, ki vam je na www.gourmetshop.si tudi že na voljo.


SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah