Sestavine:
Priprava:
Sestavine:
Priprava:
*Opomba
Instangel Sosa je živalska želatina v prahu (mleti lističi želatine) s to prednostjo, da je ni potrebno segrevati, ne namakati, ker deluje že na hladno. Priporočamo, da so jo vmeša v toplo tekočino, da bolje "prime".
Kremo damo v dresirno vrečko, jo zapreko in postavimo v hladilnik za vsaj 2 uri, da želatine gelificira. Kremo imamo v hladilniku pripravljeno za uporabo "mise un plas". Ko dobimo naročilo za sladico jo samo sestavimo in ponudimo.
*Opomba
Za aromatiziranje krem ne uporabljajte alkoholnih pijač temveč alkoholne arome. Si istega originalnega porekla kot pijače temveč z nekoliko višjo alkoholno stopnjo toda za 2-4x intenzivnejšo aromo. Zato v recepte dodajamo manj alkohola in več arome. Namen alkoholnih arom je dodajanje okusa ter podaljševanje roka trajanja proizvodov.
SUPER POPUSTI