9/9

Fantazija z Amareno Fabbri

14/01/2019

Sladica iz pistacijeve angleške kreme in Amareno Fabbri

Pred vami je enostaven recept za sladico kremastega značaja z dodatkom višnjevega sirupa Amarena Fabbri.

Sveža kremasta slaščica, z dodatkom delikatesnega preliva Amarena Fabbri, katero serviramo jo v steklenem kozarcu.

Sestavine:

  • 400 g mleko
  • 750 g na pol stepene smetane
  • 200 g Pastovocrem Fabbri
  • 200 g Moussecream 5+ Fabbri
  • 120 g Delipaste pistacija Fabbri

Priprava:

  • Mleko segrejemo do 60 stopinj, dodamo Moussecream in ga dobro umešamo. Skupaj zmešamo Pastovocrem in delipaste pistacijo – temperatura 12-15 C. Umešamo še na pol stepeno smetano.

Sestava sladice:

  • Na dno kozarca damo zdrobljene piškote in drobljene lešnike. Sledi plast narejene kreme, vrh pa prelijemo z Nappage amareno in okrasimo z amareno Fabbri. Potresemo še z Grue de cacao - praženimi kakavovimi zrni.


SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah