9/9

So Good ... Magazine #19

18/11/2018

V tej številki smo se posvetili sejmu Sigep v Italiji. Obrtni gelato in slaščičarski sejem je zopet pokazal zakaj predstavlja mednarodno merilo svojih desetih dejavnosti, tekmovanji inovacij in trendov. Vrhunec dogodka je svetovni pokal Gelato, ki ga je ponovno dobila francoska ekipa v neusmiljenem dvoboju z Italijani, ki so prav tako najvišji podij dosegli štirikrat. Nova slaščičarska kraljica je prav tako francosko govoreča Annabelle Lucantonio. Zmagala je samozavestno pred ameriško in mehiško chefinjo.


Savour Patissier letov v tretji izdaji

Prestižno slaščičarsko tekmovanje bodo letos ocenjevali Frank Haasnoot, Jerome Landrieu, Dinara Kasko in Paul Kennedy.


Kakšna je prihodnost obrtnega slaščičarstva? Založnik revije So Good #19 povzroča razburjenje na internetu



SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah