PROCREMA 100 COLD/HOT NATUR SOSA - 3 kg
- Kompleksna mešanica za stabilizacijo vročega in hladnega sladoleda.
- Odlična za enostavno pripravo sladoleda.
Mešanica naravnih stabilizatorjev, emulgatorjev, aeratorjev in sladkorjev.
Mešanica stabilizatorjev, zgoščevalcev, beljakovin, vlaken in sladkorjev za stabilizacijo sladoleda. Seveda tako vročega kot hladnega. Procrema 100 Cold/Hot Natur nam omogoča, da stabiliziramo sladoled z enostavno formulacijo z naravnimi sestavinami.
Uporaba: Pomaga pri enostavni in neposredni stabilizaciji sladoleda, saj recepturi doda 10 % trdnih snovi: Po mešanju s tekočino je priporočljivo zmes 8 ur zoriti na hladnem (± 4 °C), da se sestavine izdelka pred zamrzovanjem popolnoma hidrirajo.
Odmerek: 10 % vodnega dela.
Uporaba: Vsak tekoči ali poltekoči pripravek na mlečni osnovi: Sladoledi na mlečni ali vodni osnovi. Za hladno ali vročo pripravo.
Opombe: Za dobro uravnotežen sladoled je treba dodati približno 20 % topnih trdnih snovi, kot je na primer saharoza.
Prednosti: Naravno poreklo / Enostavna sestava / Uporablja se lahko vroč ali hladen / Visoka stabilnost sladoleda / Izboljša emulzijo sladoleda: PAC: 82 % POD: 35 %.
Lastnosti: Stabilizator za sladoled.
Način uporabe: Zmešajte z osnovo.
Uporaba: Za vse tekoče ali pol tekoče pripravke, mlečne osnove.
Opombe: Primerno za vegane.
Doziranje: 100g/l tekočine
PAC: 82% POD: 35%
Diagram tehničnih lastnosti: