TEMNA ČOKOLADA CARMA "ORIGINE RARE" MADAGASKAR 64% - 1,5 kg
Temna čokoladna kuvertura Carma "Origin Rare" Madagaskar 64%
- Vsebnost kakavovih delov: 64%
- Vsebnost kakavovega masla: 40%
- Oblika: majhni diski, Pistoles™ Viskoznost: ****
- Okus:nota praženih lešnikov s poudarjenim sadnim telesom v kombinaciji z aromo lesa ebenovine.
- Uporaba čokolade: idealna za vlivanje modelov, oblive, ganaše, mousse, polnitve pralinejev, kreme in omake, dekoracije, sladolede in sorbete.
Carma Origine Rare Madagaskar 64%
Čokolada iz Madagaskarja nedvomno slovi po svoji posebnosti. Ima izrazito sadno noto, zato je kot naročena za kombinacijo s sadjem. Zaznamo tudi noto rahlo praženih oreščkov in plemenitega grenkega lesa. V ustih se čudovito topi. Izjemna čokolada v kombinaciji s sadjem.
Skrivnost karakteristike redkih čokolad s poreklom "Origin Rare" leži v provenienci kakavovih zrn. Zemlja, hranljive organske snovi, podnebje določajo lastnosti kakava. "Origin Eare" čokolade so narejene izključno iz kakava iz enega področja in ene države. Le tako dobimo posamezne čokolade s tako enkratno osebnostjo.
Je idealna čokolada za ulivanje v tablice, izdelavo pralinejev in pripravo krem, predvsem v kombinaciji s sadjem. Vsebnost kakava 64% naredi to čokolado zelo univerzalno, saj je čudovita za vlivanje kot kuvertura, istočasno pa nas preseneti s svojo kremoznostjo v ganaših in moussih, posebno v kombinaciji s sadjem. Zaradi uporabe posebnega redkega kakavovega masla slovijo čokolade Carma po izjemnem sijaju.
Profil okusov
Lešnikova nota s poudarjenim sadnim okusom. Zelo sadna, zaznamo noto ebenovine.
Carma čokolade so kot prve na trgu z zelo strogim UTZ certifikatom trajnostnih sestavin
- No Hidrogen
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.