KAKAV V PRAHU CACAO BARRY® EXTRA BRUT 22/24% - 1 kg
Kakav Extra Brute vrhunski kuharji že desetletja priznavajo kot najboljši kakav v prahu na svetu!
/ Uravnotežen okus temne čokolade / Pikantne in lesne note / Živahni rdečkasto-rjavi odtenki za vse vaše recepte.
Extra Brute, ki ga vrhunski kuharji že desetletja priznavajo kot najboljši kakav v prahu na svetu, je obvezna sestavina za vse vaše recepte.
Ta vrhunski ekstra fini kakav v prahu z živahnimi rdečkasto-rjavimi odtenki se odlikuje po uravnoteženem okusu temne čokolade, ki ga nadgrajujejo pikantni okusi. Pridih lesnih not prispeva k splošni harmoniji te sestavine iz 100-odstotnega kakava.
Zaradi zelo visoke vsebnosti maščob, ki jih vsebuje Extra Brute, je izdelan iz trajnostno pridobljenih najkakovostnejših zahodnoafriških zrn, zato je visokokakovostni dutched (alkaliziran) kakav v prahu, ki zagotavlja gladko teksturo.
Extra Brute je del serije Universelle in je odlična izbira za vsestransko uporabo.
Idealen je za barvanje, teksturiranje in aromatiziranje vaših receptov: brownie, torte, mafini, piškoti, sorbeti in sladoledi, viennoiserije, sladice, namazi, mlečni izdelki in pijače, glazure, testo ...
PARJENJE KAKAVA S ČOKOLADO
GHANA 40%
ÉQUATEUR 76 %
MEXIQUE 66 %
Poglej si karakteristike in diagram parjenja!
UPORABA
Mlečni izdelki in pijače
Sladoled in sladice
Pekarne in slaščičarne
Slaščičarstvo
- No Hidrogen
- Vegan
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.