PLAY
Bi se igrali?
Makron, ki spominja ja Yo-yo, sladke frnikule, piratski bonbon, teniška žogica iz marcipana ... To je le nekaj primerov, ki jih boste našli v tej enkratni knjigi. To ne pomeni zmanjševanja pomena plemenitosti slaščičarn, ne napadamo tradicionalnega slaščičarstva. Veliki sladki bifeji, eleganca iz zgodovinska posebnost tradicionalnega slaščičarstva ... z eno besedo, dobro staro pecivo bo vedno imeli rezerviran prostor v svetu gastronomije. Iz tega razloga ne vidimo nezdružljivosti pri raziskovanju novih poti, kot je primer "zabavno slaščičarstvo".
Učitelji slavne Guild šole v Barceloni ki jo vodi direktor Olivier Fernández, vas vabijo, da se igrate, da date domišljijo prosto pot in ustvarjate po odprti poti. Ta odnos je je močno povezan z novo potjo, ki jo šola razvija - liberalizacija, ne-konformizem, koti poenotenje ko gre za nove trende, stile in načina razumevanja.
Ta kratka in pomembna knjiga, ki jo v Grupi Vilbo objavljamo in podpiramo s strani naših revij So good in Dulcypas je dober vzorec ustvarjalne in reformistične miselnosti mlade strokovne skupine učiteljev iz šole v Barceloni.
- Avtor: Escuela de Pastelería del Gremio de Barcelona
- 128 strani.
- Več kot 100 fotografij.
- Korak-po-korak navodila za pripravo
- Vsi recepti so razdelani v najmanjše podrobnosti