PACO TORREBLANCA
Četrta izdaja (prva izdaja leta 2003) začetnika modernega slaščičarstva. Knjiga je referenca modernih trendov in bi jo moral imeti vsak slaščičar v svoji zbirki strokovnih knjig.
Sladice Paca Torreblance so po nedvomnem slogu tega velikega mojstra mednarodna brezčasna referenca. Dokaz za to je njegova mojstrovina, ki je bila objavljena leta 2003 in čigar tretjo izdajo predstavljamo. Njegov mednarodni uspeh in stalna zahteva po novo izdaji sta nas pripeljala do tega, da smo ga znova objavili.
Knjiga vključuje sladice na krožniku, torte, recepte za biskvit po korakih, okraske iz sladkorja in izomalta, čokolade, umetniške kompozicije, tradicionalna testa.
Poleg tega široko zajema druga dopolnila, kot so različne vrste čaja in kave ter druženje vina z vsemi tortami in sladicami v tej knjigi.
'Paco Torreblanca' je tako nepogrešljiva knjiga, ki je v koraku z najnovejšimi trendi sodobnih sladic. Po mnenju Ferrana Adrià "vrhunska knjiga, ki bi morala biti referenca za profesionalce in sladokusce po vsem svetu".
Knjiga "Paco Torreblanca" je bila v letu izida priznana kot "najboljša slaščičarska knjiga na svetu". Je klasika sodobnih sladic orodje, s katerim se lahko profesionalci vseh generacij še naprej učijo od mojstra mojstrov.
Tehnične podrobnosti
306 strani, 500 slik, 32 receptov po korakih, več kot sto tort, sladic za restavracije in čokolade, nove in presenetljive tehnike, umetniške kompozicije in dekorativni elementi.
Velikost 24,5 x 29,7 cm
Jezik dvojezičen (angleščina in španščina)
ISBN-13 978-84-922443-4-8
Avtor Paco Torreblanca
Trda vezava 306 strani
Objavljeno leta 2003
Teža 3,6 kg