9/9

KNJIGA FINE CHOCOLATES GREAT EXPERIENCE

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 57,54  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 2LIKN2012
Na zalogi
60,42 

Informativen izračun ob nakupu na obroke:

  • 3 x 19.56€
60,42  brez DDV
Zelo poučna knjiga o osnovnih principih dela s čokolade in ena osnovnih knjig na tem področju za vse, ki delajo ali si želijo delati s čokolado (v angleškem jeziku).
Kupi z enim klikom
dodaj na seznam želja
O izdelku

Knjiga predstavlja osnovna znanja za vse, ki želijo delati s čokolado. 

Jean-Pierre Wybauw je svetovalec in inštruktor pri Barry Callebaut že več kot 30 let. Stalno potuje po svetu in uči čokoladne profesionalce o različnih postopkih in trikih. Prav tako poučuje v najbolj slavnih strokovnih šolah. Ta knjiga je fascinantna in je osnovno čtivo za vse, ki si želijo čokolado spoznati bolj podrobno, njene skrivnosti, delovne postopke in umetnost izdelovanja čokolade. Knjigo spremljajo čudovite fotografije mojstra Tonya de Luce.

To je knjiga za vsakega ljubitelja čokolade!

Čokolada navdihuje. Zato je mojster Jean-Pierre Wybauw, ki v strokovnih krogih velja za enega največjih poznavalcev čokolade, zbral v teh dragocenih knjigah ves svoj know-how. Knjige so postale tehnična referenca in pravi vir inspiracije za vse, ki želijo ali delajo s čokolado. In v kolikor delate s čokolado, te knjige enostavno morate imeti. Od izdelave pralinejev do zahtevnih čokoladnih dekoracij, v teh knjigah boste našli zadnje trende. 

Avtor: Jean-Pierre Wybauw

O avtorju:
Jean-Pierre Wybauw je eden največjih strokovnjakov o čokoladi na svetu. Poznan je tudi pod imenom "Mr. Chocolate". Je vodilni učitelj pri vodilnem svetovnem proizvajalcu čokolade Barry Callebaut. Potuje po celem svetu in poučuje o čokoladi.

Podobni izdelki
Na zalogi
35,00  brez DDV 35,00 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
105,00  brez DDV 105,00 
dodaj na seznam želja
70,96  brez DDV 70,96 
Ni na zalogi
dodaj na seznam želja
Na zalogi
55,84  brez DDV 55,84 
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah