KNJIGA FINE CHOCOLATES GREAT EXPERIENCE
Knjiga predstavlja osnovna znanja za vse, ki želijo delati s čokolado.
Jean-Pierre Wybauw je svetovalec in inštruktor pri Barry Callebaut že več kot 30 let. Stalno potuje po svetu in uči čokoladne profesionalce o različnih postopkih in trikih. Prav tako poučuje v najbolj slavnih strokovnih šolah. Ta knjiga je fascinantna in je osnovno čtivo za vse, ki si želijo čokolado spoznati bolj podrobno, njene skrivnosti, delovne postopke in umetnost izdelovanja čokolade. Knjigo spremljajo čudovite fotografije mojstra Tonya de Luce.
To je knjiga za vsakega ljubitelja čokolade!
Čokolada navdihuje. Zato je mojster Jean-Pierre Wybauw, ki v strokovnih krogih velja za enega največjih poznavalcev čokolade, zbral v teh dragocenih knjigah ves svoj know-how. Knjige so postale tehnična referenca in pravi vir inspiracije za vse, ki želijo ali delajo s čokolado. In v kolikor delate s čokolado, te knjige enostavno morate imeti. Od izdelave pralinejev do zahtevnih čokoladnih dekoracij, v teh knjigah boste našli zadnje trende.
Avtor: Jean-Pierre Wybauw
O avtorju:
Jean-Pierre Wybauw je eden največjih strokovnjakov o čokoladi na svetu. Poznan je tudi pod imenom "Mr. Chocolate". Je vodilni učitelj pri vodilnem svetovnem proizvajalcu čokolade Barry Callebaut. Potuje po celem svetu in poučuje o čokoladi.