9/9

CHOCOLATE by RAMON MORATÓ

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 100,00  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 2LICO001
Na zalogi
105,00 

Informativen izračun ob nakupu na obroke:

  • 3 x 33.72€
  • 6 x 17.01€
105,00  brez DDV
Knjiga o čokoladi, nagrajena kot ena najboljših tovrstnih knjig, ki bi jo moral imeti vsakdo, ki se ukvarja s čokolado.
Kupi z enim klikom
dodaj na seznam želja
O izdelku

Chocolate
 Knjiga s prestižno nagrado kot najboljša knjiga o čokoladi na svetu "Gourmant Prize"

Že 4. izdaja te izjemne knjige, ki v najmanjše podrobnosti opisuje delo s čokolado, preko 416 strani, 200 receptov, fotografije postopkov in najbolj pomembnih tehnik, 18 tort in individualnih sladic, 24 pralinejev, 10 turonov, 5 prigrizkov, 8 desertov za restavracije, 7 receptov za drobno pecivo in 8 bonbonov za restavracije.

Podrobno so pisani postopki za pripravo moussov, pen, tartufov, ganašev, nadevov. Podrobno opisuje sestavine, ki se uporabljajo s čokolado.


Kratek pregled knjige (pdf) - klikni na sliko!

ramonmorato-info-english-1

Kdo je Ramon Morató
La Vie en Chocolat

Rodil se je v Barceloni, v družini, ki s sladicami nima nobene povezave. Je predstavnik t.i. novega slaščičarstva. Učil se je v legendarni slaščičarski šoli Ecole Nationale Supérieure de la Pâtisserie in Yssingeaux v Franciji, kjer je odkril visoko slaščičarstvo in čokolado.

Brez dvoma je eden vodilnih slaščičarjev na svetu. Danes je direktor prestižne slaščičarske akademije Cacao Barry v Barceloni.

Priznanja
2007 - Priznanje za najboljšo knjigo o čokoladi, Gourmand World cookBook Award
1997 - Priznanje za najboljšega španskega slaščičarja

 

Podobni izdelki
Na zalogi
35,00  brez DDV 35,00 
dodaj na seznam želja
70,96  brez DDV 70,96 
Ni na zalogi
dodaj na seznam želja
Na zalogi
60,42  brez DDV 60,42 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
55,84  brez DDV 55,84 
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah