9/9

CHOCOLATE by RAMON MORATÓ

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 100,00  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 2LICO001
Na zalogi
105,00 

Informativen izračun ob nakupu na obroke:

  • 3 x 33.72€
  • 6 x 17.01€
105,00  brez DDV
Knjiga o čokoladi, nagrajena kot ena najboljših tovrstnih knjig, ki bi jo moral imeti vsakdo, ki se ukvarja s čokolado.
Kupi z enim klikom
dodaj na seznam želja
O izdelku

Chocolate
 Knjiga s prestižno nagrado kot najboljša knjiga o čokoladi na svetu "Gourmant Prize"

Že 4. izdaja te izjemne knjige, ki v najmanjše podrobnosti opisuje delo s čokolado, preko 416 strani, 200 receptov, fotografije postopkov in najbolj pomembnih tehnik, 18 tort in individualnih sladic, 24 pralinejev, 10 turonov, 5 prigrizkov, 8 desertov za restavracije, 7 receptov za drobno pecivo in 8 bonbonov za restavracije.

Podrobno so pisani postopki za pripravo moussov, pen, tartufov, ganašev, nadevov. Podrobno opisuje sestavine, ki se uporabljajo s čokolado.


Kratek pregled knjige (pdf) - klikni na sliko!

ramonmorato-info-english-1

Kdo je Ramon Morató
La Vie en Chocolat

Rodil se je v Barceloni, v družini, ki s sladicami nima nobene povezave. Je predstavnik t.i. novega slaščičarstva. Učil se je v legendarni slaščičarski šoli Ecole Nationale Supérieure de la Pâtisserie in Yssingeaux v Franciji, kjer je odkril visoko slaščičarstvo in čokolado.

Brez dvoma je eden vodilnih slaščičarjev na svetu. Danes je direktor prestižne slaščičarske akademije Cacao Barry v Barceloni.

Priznanja
2007 - Priznanje za najboljšo knjigo o čokoladi, Gourmand World cookBook Award
1997 - Priznanje za najboljšega španskega slaščičarja

 

Podobni izdelki
Na zalogi
35,00  brez DDV 35,00 
dodaj na seznam želja

Dobavljivo/ni na zalogi

70,96  brez DDV 70,96 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
60,42  brez DDV 60,42 
dodaj na seznam želja

Dobavljivo/ni na zalogi

94,93  brez DDV 94,93 
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah