BUBBLE SOSA - 500 g
Zračne pene so že stalnica v moderni kuhinji. Pripravimo jo s pomočjo emulgatorja (večinoma lacitina) in tekočine, ki jo želimo speniti in z našo peno nato okrasiti krožnik. Bubble je popolnoma nov proizvod iz jajčnega albumina in gostila ksantan, ki nam omogoča pripravo bogate pene z izrazito velikimi mehurčki.
Bubble osnovo lahko pripravimo tudi "Mise en place", pripravimo maso, jo vakuumiramo in shranimo v hladilniki za nekaj dni, odvisno od sestavin, ki jih uporabimo.
Lastnosti: Proizvod za pripravo mehurčkov
Priprava: Zmešaj 20 g proizvoda z 1 litrom tekočine, vakuumiraj, da odstraniš zrak. Z uporabo pripomočka za pene ustvari mehurčke. Pusti stati nekaj minut, da se pena stabilizira in uporabi mehurčke s penovko.
Uporaba: Za pripravo barvitih krožnikov in desertov, mehurčki dodajo subtilen in elegantni videz ter okus.
Okusi: Aromatiziraj s poljubno aromo Sosa.
Izdelki: Mehurčki iz medu, kakava, pese, ....
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.