Košarica je prazna
GLUKOZA V PRAHU SOSA - 500 g
O izdelku
Glukozni sirup pridobivamo s hidrolizo škroba, običajno koruznega. Glede na razmerje med glukozo, maltozo in drugimi oligosaharidi, lahko glukozo razdelimo na vsebnost glukoze od 10% do 43%.
Glukozni sirup uporabljamo za mehčanje strukture, povečanje volumna, preprečevanje kristalizacije in izboljšanja okusa. Podaljšuje svežino proizvodom in ohranja potrebno vlažnost.
Glukozni sirup uporabljamo za mehčanje strukture, povečanje volumna, preprečevanje kristalizacije in izboljšanja okusa. Podaljšuje svežino proizvodom in ohranja potrebno vlažnost.
Glukozne sirupe označujemo z ekvivalentom DE (ekvivalent dekstroze), ki je odvisen od dolžine procesa hidrolize in s tem koncentracije.
Poznamo sladkorne sirupe v obliki gosto tekočega sirupa in tudi v prahu. Glukoza v prahu se predvsem uporablja pri sladoledih.
POD: 24% / PAC 56%