9/9

MOKA PŠENIČNA PETRA 6384 GRANDI LIEVITATI tip "00""MOLINO QUAGLIA" - 500 g

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 2,77  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 1MOGLPS50001C

Dobavljivo/ni na zalogi

3,03 
3,03  brez DDV
Zelo močna (W370-W390) mehka pšenična moka tipa "00", zelo elastična z izrazito visoko vsebnostjo beljakovin za dolgo fermentacijo posebnih slaščičarskih proizvodov, kot so krofi, miške, potice, panettone, brioš, baba...

E-poštni naslovi ločujejo stranke med seboj. V trgovino se prijavite tako, da vnesete e-poštni naslov in geslo.

Naše podjetje pošilja e-poštna sporočila, povezana s računi (kot so obvestila o stanju naročila, e-poštna sporočila za ponastavitev gesla in drugo) na naveden e-poštni naslov. Zaradi tega moramo shraniti vaš e-poštni naslov, medtem ko ostanete naša stranka.

Druga polja profila, ki so lahko na tej strani ali ne, so shranjena ob vašem e-poštnem naslovu. V primeru, da bomo morali stopiti v stik z vami, bomo uporabili te podatke.

Nekateri člani našega osebja in/ali prodajalcev, ki prodajajo izdelke v naši trgovini in uporabljajo svojo administrativno ploščo, lahko dostopajo do vaših podatkov. Cenimo vašo zasebnost, zato je dostop do podatkov zagotovljen na osnovi potrebe, ki jo potrebujemo za delovanje trgovine. Kot primer: prodajalec prejme vaše podatke le, če od njih naročite nekaj, in s tem prodajalec izpolni to naročilo.

Če se odločite, da ne želite več uporabljati naše trgovine in želite odstraniti podatke iz naše zbirke podatkov (ali če želite vse osebne podatke, povezane z vašim računom, ki jih imamo), nam pošljite na naslov info@gourmetshop.si.

Če menite, da so bili podatki zlorabljeni, imate pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu. Z Uredbo EU GDPR vas obveščamo o tej pravici, saj naš namen ni izloraba vaših osebnih podatkov.

dodaj na seznam želja
O izdelku

Mehka pšenična moka tipa "00". Mleta iz mešanice zrn mehke pšenice, ki so naravno bogata z beljakovinami, ki razvijejo posebno elastičen in stabilen gluten. Podpira kompleksno predelavo, veliko količino maščob in sladkorja v receptu in dolgo kvašenje. Idealna je za pripravo testa z izrazito dolgo fermentacijo, kot so Panettone, Colomba, Focaccia Veneta, Baba, brioš. V njih izraža svoj polni potencial in pripravo z drožmi. To je že uravnotežena moka, ki zagotavlja optimalen donos pri predelavi brez dodajanja drugih mok ali dodatkov. Zaradi velike vsebnosti beljakovin se uporablja tudi za hranjenje droži, pripravo lievita madre, polisha.

Sestavina beljakovin zagotavlja odlično elastičnost in visoko razteznost ter zagotavlja popolno tesnjenje in stabilnost testa, ki se lahko raztegne, ne da bi zdrsnilo, kar predstavlja odličen razvoj tako v fazi kvašenja kot tudi pri kuhanju tudi v prisotnosti velikih količin težkih sestavin (rozin , kandirano sadje, glazura itd.)

Kakovost beljakovin je takšna, da se prepreči učinek togosti glutena, kar običajno označuje močne moke, zato je preprečen pojav krčenja pečenega izdelka nekaj ur / dni po pečenju (značilno za moko z dodanim glutenom).

Visoko stopnjo absorpcije tekočin spremlja velika sposobnost zadrževanja tudi med in po pečenju: postopnega sproščanja vlage ne spremlja "vitrifikacija" in zadrževanje vode, ki jo tvorijo beljakovine. Zato je pečen izdelek mehak in zaščiten proti pretirani izsušitvi.

Zrna
M
ešanica premium pšeničnih zrn brez prisotnosti mikro-toksinov, pesticidov in konzervansov. Idealna mešanica različnih sort pšenice za zahtevano karakteristiko moke. Izjemna čistost je zagotovljena z najmodernejšim mletjem na kamen.

Način mletja
Mleto zelo počasi s cilindri iz litega železa, kar optimalno kvaliteto škroba in beljakovin, zrna se selekcionirajo z najmodernejšo optično napravo. i

Lastnosti

Kategorija pšenična moka tip "00"
Vlaga največ 15,5%
Beljakovine 14% - 15 %
Minerali vse do 0,55%
W 370| 390
P/L 0,55 | 0,65
Vsebnost mokrega glutena do 49 %
Absorpcija tekočine pri kruhu do 70%


Tehnične lastnosti

  • zelo elastičen in raztegljiv gluten
  • odporen na dolgotrajno obdelavo
  • visoka absorpcijska moč tekočin
  • zelo velika sposobnost vmešavanja velike količine maščob

Tehnične karakteristike moke 6384 Panettone zagotavljajo:

  • izredno strukturno oblikovanje testa
  • odlično sposobnost in stabilnost v vseh fazah priprave, tudi v receptih z veliko vsebnostjo maščob in veliko vsebnost trdnih snovi, rozin, kandiranega sadja, čokolade
  • volumsko in enakomerno vzhajanje med peko s formiranjem velikih zračnih žepkov, brez bojazni sesedanja.

Idealna uporaba

testo z dolgo fermentacijo, kot je panettone, colomba, foccacia veneta, baba, brioš in majhni vzhajani slaščičarski proizvodi. Proizvodi z veliko vsebnostjo maščob in trdnih koščkov, kot so rozine, kandirano sadje, čokolada...

Testo in priporočene metode priprave

Idealno za dolgo fermentacijo z indirektno metodo s pivskim kvasom, ali direktno in indirektno metodo z dolgo fermentacijo z drožmi. Idealna moka za osveževanje droži.

Uporaba živih droži daje najboljši rezultat in smislu organoleptičnih struktur in svežino končnega proizvoda skozi daljši čas. 6384 Panettone moka za idealna za droži, ki je brez aditivov in vedno stabilna.

Tehnična karakteristika: 6384

 

 

 

Lastnosti

Značke:
  • No Hidrogen
  • Presno
  • Vegan
  • Zdrava hrana
Energetska vrednost (kj):
1542.00
Energetska vrednost (kcal):
364.00
Maščobe:
1.50g
Nasičene maščobe:
0.20g
Ogljikovi hidrati:
72.00g
Od tega sladkoriji:
0.20g
Vlaknine:
2.00g
Beljakovine:
14.50g
Sol:
0.00g
Podobni izdelki
Na zalogi
1,80  brez DDV 1,80 
dodaj na seznam želja
2,41  brez DDV 2,41 
Ni na zalogi
dodaj na seznam želja
Na zalogi
39,69  brez DDV 39,69 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
36,96  brez DDV 36,96 
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah