POTATOWHIP COLD SOSA - 450 g
100 % krompirjeve beljakovine.
Lastnosti: Nadomestilo za jajčni beljak v hladnih pripravkih. Njegova emulgatorna sposobnost izboljša teksturo, stabilnost in okus v ustih.
Nevtralen okus: omogoča pripravo izdelkov z intenzivnejšimi okusi.
Kako uporabljati: Za penjenje: hladno zmešajte v tekoči osnovi (sadna ali zelenjavna kaša, smoothiji in infuzije) in stepajte z dodajanjem zraka v mešalcu. Za enakomerno in stabilno stepanje je priporočljivo uporabiti planetarni mešalec. Če tekočina vsebuje maščobe, se učinek penjenja izgubi. Emulgiranje: v tekoči osnovi razpršite proizvod na hladno in dodajte maščobni del. Močno mešajte, dokler ne dosežete ustrezne emulzije.
Uporaba: Nadomešča funkcijo penjenja in emulgiranja jajčnega beljaka v pripravkih, kot so meringe, mousses in emulzije. Višji kot je odmerek, večja je sposobnost zračenja in emulgiranja.
Opombe: Zaradi nevtralne barve in okusa je mogoče okrepiti okus v pripravkih in doseči čistejše barve.
Odmerjanje: od 3 do 5 %.
Priprava: surove meringe, hladne omake, mousses.
- No Hidrogen