BRILLANCE NOIR CACAO BARRY® - 2 kg
V strokovni terminologiji so želirani oblivi med slaščičarji poznani kot "nappage".
Uporaba je zelo enostavna. Kot je pri vseh svetlečih želiranih oblivih, mora biti sladica zamrznjena na -18 do -20°C. Obliv segrejemo na vodni kopeli ali v mikrovalovni pečici na 40°C, da postane lepo tekoč. Pazimo, da ne mešamo, da ne dobimo v obliv zračnih mehurčkov. Obliv prelijemo preko sladice, poravnamo s paleto in postavimo v hladilnik, da želira. Obliv lahko tudi zamrzujemo.
- No Hidrogen
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.