9/9

Spenjena vroča belgijska čokolada

13/01/2019

Pripravljena s pomočjo pare daje belgijski vroči čokolado še poseben mehak in kremast dotik.

Vroč napitek iz prave čokolade je vedno ustvarjal poželenje. Pripravljen iz najboljše belgijske čokolade daje napitki še toliko večji značaj. Toda pri Callebautu so šli še korak dlje. Ustvarili so posebno čokolado za napitke, ki v vsakih 100 g vsebuje kar 520 mg flavonoidov, ki so izjemno močan antioksidant.

Belgijska vroča čokolada ni samo odlična in pripravljena iz vrhunske čokolade, je tudi izjemno zdrava in poživljajoča. Vzgojena je trajnostno, kar pomeni, da z vsako popito skodelico pomagate revnim afriškim pridelovalcem, da so deležni poštenega plačila, izobraževanja in medicinske oskrbe.

Sestavine:

  • 35-50 g Callebaut® mleta temna čokolada za napitke
  • 200 ml hladno mleko
  • po želji Stepena smetana Callebaut® čokoladne dekoracije za napitke
  • po želji Callebaut® čokoladne dekoracije za napitke

Priprava:

  • V kozarec stresi 35-50 g mlete čokolade ali 1,5-2 merice, prilij hladno mleko ter segrej in speni na parnem nastavku espresso kavnega aparata do 72°C. Enako kot pripraviš spenjeno mleko za cappuccino.
  • Dodaj stepeno smetano (iSi steklenica) in potresi s čokoladnimi dekoracijami

Intenzivnost okusa:

  • Dozirajte 35 g/200 ml mleka za blag subtilen okus.
  • Dozirajte 50 g/200 ml mleka za intenziven in bogat okus.

Ledena čokolada:

  • Pripravljeno vročo belgijsko čokolado preprosto zlij v kozarec napolnjenim z ledom.




SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah