9/9

Inaya™ Vroča čokolada

13/01/2019

Čokoladni napitek iz izjemne Q-fermentirane temnečokolade, za ljubitelje močnih čokoladnih okusov.

Avtorja:

  • Martin Diez, Chef slaščičar Barry Callebaut CHOCOLATE ACADEMY™ Center, Francija
  • Philippe Bertrand, Direktor Barry Callebaut CHOCOLATE ACADEMY™ Center, Francija

Sestavine:

  • 500 g mleko 3,5%
  • 100 g smetana 35%
  • 140 g temna čokoladna kuvertura Cacao Barry Inaya™
  • 40 g sladkor
  • 20 g kakav Cacao BarryExtra Brut

Priprava:

  • Mleko zavri.
  • Prelij ga preko hladne smetane.
  • Prelij preko čokoladne kuverture, sladkorja in kakava, premešaj.

Ohladi in postavi v hladilnik za 12 ur, da se razvijejo popolni okusi in čokolada kristalizira. Ponudi pri 60°C. (Količina za 5 skodelic 16 cl.)


SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah