9/9

Bela čokolada z rdečo peso

13/01/2019

Privlačen vroč napitek, ki bo navdušil vas in vaše goste ...

Kakavova zrna in njihov produkt - čokolada, danes veljata za nov trend! 50% globalnega prebivalstva trdi, da zaužije čokolado vsak dan. Čas je, da s čokolado ustvarimo zanimive, nove napitke, ki bodo navdihovali ljudi po svetu! Pred vami je recept napitka zanimivega okusa in še zanimivejšega vizualnega izgleda: Bela čokolada s sokom rdeče pese.

Sestavine:

  • 35 % Smetana
  • 10 ml Sok rdeče pese
  • V iSi steklenici pripravimo smetano in sok rdeče pese.
  • 200 ml Mleko ali alternativa mleku
  • 35 g bela čokolada v prahu

V pitcher za pripravo spenjenega mleka na espresso aparatu spenimo hladno mleko s sokom rdeče pese. Segrejemo na 72°C. V kozarec stresemo belo čokolado Callebaut in prelijemo z mlekom. Okrasimo s stepeno pesino smetano in potresemo s koščki hrustljave dekoracije Callebaut CrispearlsTM.


SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah