9/9

Bed of Roses

13/01/2019

Avtor: Peter Hernou - Barista svetovni prvak "Latte Art"

Sestavine:

  • 230 ml mleko
  • 2 žlici (50 g) Callebaut® Mleta temna čokolada za napitke
  • 15 ml sirup Maison Routin 1883 vrtnica
  • smetana 35%
  • sirup Maison Routin 1883 vrtnica
  • po želji Callebaut® čokoladni kodrčki, Callebaut® čokoladne Granite

Priprava:

  • Posodo za spenjanje mleka (pitcher) napolni z vsemi sestavinami in jih nad paro segrej in speni na 72°C. Zlij v kozarec in zaključi s stepeno smetano.
  • V isi steklenico pripravi stepeno smetano, kateri dodaš brizg sirupa 1883 vrtnica.
  • Okrasi s čokoladnimi kodrčki in kamenčki.

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah