9/9

Alunga™ Vroča čokolada

13/01/2019

Čokoladni napitek iz izjemne Q-fermentirane mlečne čokolade, za ljubitelje mehkih čokoladnih okusov.

Avtorja:

  • Martin Diez, Chef slaščičar Barry Callebaut CHOCOLATE ACADEMY™ Center, Francija
  • Philippe Bertrand, Direktor Barry Callebaut CHOCOLATE ACADEMY™ Center, Francija

Sestavine:

  • 500 g mleko 3,5%
  • 100 g smetana 35%
  • 175 g mlečna čokoladna kuvertura Cacao Barry Alunga™
  • 10 g kakav Cacao BarryExtra Brut

Priprava:

  • Mleko zavri.
  • Prelij ga preko hladne smetane.
  • Prelij preko čokoladne kuverture in kakava, premešaj.

Ohladi in postavi v hladilnik za 12 ur, da se razvijejo popolni okusi in čokolada kristalizira. Ponudi pri 60°C.


SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah