TEMNA ČOKOLADA CALLEBAUT® "STRONG" 70-30-38 NV, 70% - 10 kg
Karakteristika čokolade Callebaut 70-30-38NV:
- Vsebnost kakavovih delov: 70,50%
- Vsebnost kakavovega masla: 38,9%
- Oblika: majhni diski
- Viskoznost: ***
Želite navdušiti s temno in intenzivno čokolado?
Recept N° 70-30-38 je temna čokolada, ki jo obožujejo kuharji in čokoladarji po vsem svetu. Ima intenziven, a uravnotežen okus čokolade, v katerem prevladujejo trdno telo praženega kakava, močne grenke note in sveži sadni odtenki. Zato je idealna čokolada za povečanje bogatega čokoladnega okusa v vaših kreacijah.
Zaradi svoje manjše tekočnosti je ravno pravšnja za aromatiziranje vsega, od crémeuxa do sladic.
Parjenje
Sol, kumina, sečuanski poper, borovnice, limeta, Chardonnay, Leffe, temni balzamični kis, Brie, Earl Grey
Poreklo
Da bi dosegli popolnoma uravnotežen in zaokrožen okus, mešamo kakavova zrna iz treh različnih držav izvora: Slonokoščene obale, Gane in Ekvadorja.
Callebaut je sinonim za čokolado po celem svetu in predstavlja najboljšo belgijsko čokolado. Največ slaščičarn in čokoladnic po svetu uporablja prav čokolade Callebaut, ki imajo izrazit belgijski karakter.
Čokolade so zelo fino mlete, kar v ustih pušča največjo možno aromo. Čokolada vsebuje izključno pravo kakavovo maslo in pravo vanilijo.
- No Hidrogen